Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Truck Show Flakkee zaterdag ? mei 2023

mei 7

Truck Show Flakkee – TSF 2022

Door de Corona genanuleerde Truckschow van 2021 gaan we er voor om in 2022 een prachtige Trucshow van te maken.

De show zal gehouden worden op zaterdag  april 2022 en is daarmee wéér de opening van het truckshow-seizoen. Er zullen weer vele prijzen te winnen zijn op allerlei verschillende gebieden, zoals onder andere Mooiste truck TSF, Mooiste Bakwagen en meeste Decibel test. Natuurlijk is er weer een Chauffeursmarkt en een BBQ aan het einde van de middag. Anders dan voorgaande jaren zal de show deze keer alleen op de zaterdag plaatsvinden..

De aanvang van deze dag zal zijn om 8:00 uur t/m 21:00 uur.

De mogelijkheid te overnachten is helaas komen te vervallen. De voornaamste reden hiervoor ligt in het feit dat de vergunning voor het evenement ons dit niet meer toestaat. Dit omdat het tijdens de afgelopen editie niet mogelijk is gebleken om tijdens de avonduren het evenement veilig en ordelijk te laten verlopen. Wij vinden deze beperking uiteraard erg jammer, maar beseffen ons goed dat TSF en leuke, gezellige en veilige show dient te zijn voor iedere bezoeker. Daarom rekenen wij op het begrip en de medewerking van de deelnemers om ook editie 2020 weer tot een geslaagde show te maken!

Inschrijven kan vanaf 1 januari 2021; nadere informatie hierover wordt later medegedeeld via onze Facebook pagina, onze website en de nieuwsbrief.

Namens: het bestuur Chauffeursvereniging Flakkee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
mei 7

Organisator

Chauffeurs vereniging Flakkee
E-mail:
info@chauffeursverenigingflakkee.nl

Locatie

Visafslag de Vismijn te Stellendam.
Meester Snijderweg 5 / 7
Stellendam, Zuid Holland 3251 LJ Nederland
+ Google Maps
Close Menu

Kies uw taal

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish