Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Truck Show Flakkee zaterdag 13 mei 2023

mei 13 van 08:00 tot 21:00

Truck Show Flakkee – TSF 2023

De show zal gehouden worden op zaterdag  13 mei 2023 en is daarmee wéér de opening van het truckshow-seizoen. Er zullen weer vele prijzen te winnen zijn op allerlei verschillende gebieden, zoals onder andere Mooiste truck TSF, Mooiste Bakwagen en meeste Decibel test. Natuurlijk is er weer een Chauffeursmarkt en een BBQ aan het einde van de middag. Anders dan voorgaande jaren zal de show deze keer alleen op de zaterdag plaatsvinden..

De aanvang van deze dag zal zijn om 10:00 uur t/m 20:00 uur.

De mogelijkheid te overnachten is helaas komen te vervallen. De voornaamste reden hiervoor ligt in het feit dat de vergunning voor het evenement ons dit niet meer toestaat. Dit omdat het tijdens de afgelopen editie niet mogelijk is gebleken om tijdens de avonduren het evenement veilig en ordelijk te laten verlopen. Wij vinden deze beperking uiteraard erg jammer, maar beseffen ons goed dat TSF en leuke, gezellige en veilige show dient te zijn voor iedere bezoeker. Daarom rekenen wij op het begrip en de medewerking van de deelnemers om ook editie 2020 weer tot een geslaagde show te maken!

Inschrijven kan vanaf 31 januari 2023; nadere informatie hierover wordt later medegedeeld via onze Facebook pagina, onze website en de nieuwsbrief.

Namens: het bestuur Chauffeursvereniging Flakkee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
mei 13
Tijd:
08:00 tot 21:00

Organisator

Chauffeurs vereniging Flakkee
E-mail:
info@chauffeursverenigingflakkee.nl

Locatie

Visafslag de Vismijn te Stellendam.
Meester Snijderweg 5 / 7
Stellendam, Zuid Holland 3251 LJ Nederland
+ Google Maps