Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

N.K. Behendig Rijden voor Beroepschauffeurs 2019 De Zuinigste Chauffeur van Nederland & Demo rijden. Zaterdag 21 september 2019. Bij de Vismijn te Stellendam.

21 september 2019 van 10:00 tot 17:00

N.K. Behendig Rijden voor Beroepschauffeurs – 2019

Vanaf 1996 is het NK Behendig rijden een vast onderdeel van de competities van de Overkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten. Na een geweldige bloei ging men aan zijn eigen succes bijna ten onder. Een voorbeeld: Chauffeursvereniging A organiseert samen met het OSC een NK en natuurlijk staan de eigen leden voorop om een prijsje in de wacht te slepen. Een vaste ploeg trekt van wedstrijd naar wedstrijd en neemt echter alle prijzen mee, en dit jaar na jaar. Ze trainen regelmatig en verdelen onderling de plaatsen die voor Internationale wedstrijden beschikbaar zijn. Nadat dit enkele jaren geduurd had haakte het gros van de deelnemers, en de meeste organiserende verenigingen af, er is immers geen lol meer aan.

Dit jaar starten we met een NK “nieuwe stijl” met daarin een aantal veranderingen. Wie in het vorige jaar bij de eerste drie (per categorie) eindigde krijgt een handicap van 5% van het puntenaantal. Wie ook het jaar daarvoor bij de eerste drie eindigde krijgt een handicap van 10%. In 2019 is het zo dat iedereen die daarvoor in aanmerking komt een uitnodiging ontvangt maar er is ook nu al een mogelijkheid om “horizontaal” in te stromen.

Deze horizontale instromers, zonder enige (of weinig) ervaring met deze tak van sport, krijgen 10% bonus op het puntenaantal wat ze in de wedstrijd bijeen rijden. Op deze manier hopen we het N.K. een nieuwe impuls te kunnen geven om de schade die een aantal ego-zieke figuren hebben veroorzaakt een beetje op te vangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Te gast bij Chauffeursvereniging Flakkee   (Oudste Chauffeursvereniging van Nederland)

Al eerder hebben we een N.K. op Flakkee verreden en dat werd een mega evenement met parallel aan het NK een zuinigheidswedstrijd. Dat gebeurde in Melissant, dit jaar gaan we naar Stellendam. Ko de Jong (voorzitter) en zijn bestuur nodigden het OSC bestuur uit om eens te komen praten en na een uurtje was de zaak voor 2019 in kannen en kruiken. Datum wordt 21 september en de locatie wordt de visafslag te Stellendam. Op deze geweldige locatie aan het water, waar scheepvaart (visserij) en wegtransport elkaar treffen, zullen de beste chauffeurs van Nederland gaan bepalen wie de aller-allerbeste is. Zoals altijd in 4 categorieën en we hopen op een aantal nieuwe gezichten onder de deelnemers. Binnenkort krijgen een aantal mensen een uitnodiging waarop ze kunnen reageren. Het is zeker dat er een aantal plaatsen over zullen blijven en lees verderop onder de kop OPGAVE NK hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen.

VOORWOORD N.K. door Koos de Jong. (Voorzitter Chauffeursvereniging Flakkee

Na enig overleg met het OSC wil ik U mededelen dat wij [ Chauffeursvereniging Flakkee ] op 21 September 2019 het NK . Behendigheid Rijden voor Beroepschauffeurs houden in samen werking met het OSC te Stellendam.

Zoals gebruikelijk zal er in 4 categorieën worden gereden , te weten Bus , Bakwagen , Trekker/Oplegger en Bakwagen met Aanhanger.

Deze dag staat ook in het teken van een voorronde voor de finale “De zuinigste Chauffeur van Nederland”.

Het zuinig rijden is alleen voor de leden van de Chauffeursvereniging Flakkee. { de leden krijgen een uitnodiging } .

De Finale van het zuinig rijden is tijdens het Mega Trucks festival in Den Bosch.

Ook is er de mogelijkheid om met diverse Trucks Demo te rijden, alle trucks staan klaar met een geladen trailer. Alle merken zullen aanwezig zijn zo ook de Mercedes zonder spiegels .

Voor eventuele informatie over het zuinig rijden kunt U mij bellen of mailen met 06-31799299 of mail : jacobus.de.jong@kpnmail.nl

Verder bent U allemaal van harte welkom op 21 September bij de Vis afslag te Stellendam

Waar U van alles kunt beleven en natuurlijk niet te vergeten een heerlijk visje kunt eten.

Wilt U nog meer over het Behendigheid rijden weten kunt u contact op nemen met het OSC.   Tel.06-53612560 voorzitter Willem P. Bos.

Na enig overleg met het OSC wil ik U meedelen dat wij [Chauffeursvereniging Flakkee] op 21 september 2019 het N.K. Behendigheid Rijden voor Beroepschauffeurs gaan organiseren en wel te Stellendam.

Zoals in het verleden gebleken is kunnen Chauffeursvereniging Flakkee en O.S.C. prima samenwerken en we zijn er van overtuigd u weer een mooi evenement aan te kunnen bieden.

De gebruikelijke 4 categorieën, te weten Bus, Bakwagen, Trekker/Oplegger en Bakwagen met Aanhanger, worden gereden met materiaal van Flakkee (voor zover mogelijk)

Zoals ieder jaar is er op deze dag ook de mogelijkheid om met diverse trucks een demo rit te maken. Alle merken zullen voor u klaar staan, allen met een geladen trailer. Speciale aandacht wil ik u vragen voor de “Mercedes zonder spiegels” want is dit nu nog speciaal, in de toekomst zullen we niet beter weten.

Gezien de mogelijkheid die de aanwezigheid van al dit materiaal biedt organiseren we op deze dag ook een voorronde voor de finale “De zuinigste Chauffeur van Nederland” Deze finale zal gehouden worden op 14 en 15 december tijdens het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen in Den Bosch.

Het zuinig rijden tijdens deze voorronde is enkel voor de leden van de Chauffeursvereniging Flakkee die een uitnodiging zullen krijgen

Omdat het enthousiasme groot, en het aantal plaatsen klein is, stellen we voor dat u gebruik maakt van de mogelijkheid om van te voren in te schrijven. Op deze manier heeft u een plaats gereserveerd en gaat deze strijd niet aan uw neus voorbij.

Voor eventuele informatie over het zuinig rijden kunt U mij bellen op 06-31799299 of mailen met jacobus.de.jong@kpnmail.nl – voor vragen over het N.K. kunt u contact opnemen met de O.S.C.

Rest mij nog u allen van harte welkom te heten op 21 september 2019 bij de Vis afslag te Stelledam, een pracht locatie waar U van alles kunt beleven, en natuurlijk niet te vergeten, een heerlijk visje kunt eten.

Tot ziens, Koos de Jong

Voorzitter Chauffeursvereniging Flakkee

 

 

 

 

[note van de redactie: Het gaat hier om een wedstrijd tussen chauffeurs en niet om een vergelijking tussen de verschillende merken te maken]

De CV Flakkee Demo Dag 2019

Op deze dag bieden we onze leden de mogelijkheid om een indruk op te doen van het rijden met de nieuwste modellen van de hedendaagse truckmerken DAF, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Volvo en Iveco.

De ontwikkeling staat niet stil; bijna jaarlijks worden er interessante nieuwe technieken geïntroduceerd die het rijden eenvoudiger maken.

Dus wilt u vrijblijvend toch eens weten hoe zo’n auto van een ‘ander’ merk nou rijdt? Benieuwd naar de nieuwste technische snufjes? Of wilt u gewoon een gezellige middag beleven met de mogelijkheid een stukje te sturen? Reserveer dan een plekje in uw agenda!

Deze dag is gepland op zaterdag 21 september, op de locatie Visafslag Stellendam / United Fish Auctions. 

Advies: houd onze website en onze Facebook pagina goed in de gaten voor de locatie en  tijdstip!

Vanuit de vereniging en namens de deelnemende truckmerken:

Graag tot ziens aanstaande 21 september!

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur.

 

DAF Nederland
Volvo Bluekens Truck
Scania Nederland
Renault Trucks Bluekens
Mercedes Hogenbrik
MAN van Leeuwen Trucks
Volg ons en like ons

Gegevens

Datum:
21 september 2019
Tijd:
10:00 tot 17:00

Organisator

Chauffeurs vereniging Flakkee
E-mail:
info@chauffeursverenigingflakkee.nl

Locatie

Visafslag de Vismijn te Stellendam.
Meester Snijderweg 5 / 7
Stellendam, Zuid Holland 3251 LJ Nederland
+ Google Maps