• Dit event is voorbij.

Demo rijden: zaterdagmiddag bij de Visafslag te Stellendam.

oktober 13 van 13:00 tot 17:00

De CV Flakkee Demo Dag 2018

Op deze dag bieden we onze leden de mogelijkheid om een indruk op te doen van het rijden met de nieuwste modellen van de hedendaagse truckmerken DAF, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Volvo en Iveco.

De ontwikkeling staat niet stil; bijna jaarlijks worden er interessante nieuwe technieken geïntroduceerd die het rijden eenvoudiger maken.

Dus wilt u vrijblijvend toch eens weten hoe zo’n auto van een ‘ander’ merk nou rijdt? Benieuwd naar de nieuwste technische snufjes? Of wilt u gewoon een gezellige middag beleven met de mogelijkheid een stukje te sturen? Reserveer dan een plekje in uw agenda!

Deze dag is gepland op zaterdag 13 oktober, op de locatie Visafslag Stellendam / United Fish Auctions.

Advies: houd onze website en onze Facebook pagina goed in de gaten voor de locatie en  tijdstip!

Graag tot ziens aanstaande 13 oktober!

Met vriendelijke groet,

Jaap van der Vliet

Datum onder voorbehoud.

DAF Nederland
Volvo Bluekens Truck
Scania Nederland
Renault Trucks Bluekens
Mercedes Hogenbrik
MAN van Leeuwen Trucks

Datum:
oktober 13
Tijd:
13:00 tot 17:00

Chauffeurs vereniging Flakkee
info@chauffeursverenigingflakkee.nl

Visafslag de Vismijn te Stellendam.
Meester Snijderweg 5 / 7
Stellendam, Zuid Holland 3251 LJ Nederland